pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

İzmir’deki yangınlardan iyi haber

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.07.2023 - 14:32, Güncelleme: 30.07.2023 - 13:59
 

İzmir’deki yangınlardan iyi haber

İzmir’deki yangınlardan iyi haber

İzmir’de öğle saatlerinde Kemalpaşa ilçesinde çıkan yangın kontrol altına alınırken, Güzelbahçe ilçesindeki yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.Öğle saatlerinde Kemalpaşa ilçesi Kale Mahallesi’nde ve Güzelbahçe ilçesi Yaka Mahallesi’nde orman yangını çıktı. Kemalpaşa’daki yangının çıkış sebebi bilinmezken, Güzelbahçe’deki yangına Urla-Çeşme otobanı Zeytinler Kavşağı civarındaki araç yangının sebep olduğu öğrenildi. Ekiplerin müdahalesi ile Kemalpaşa’daki yangın söndürülerek soğutma çalışması başlatılırken, Güzelbahçe’deki yangının da kısa sürede kontrol altına alınmasının beklendiği öğrenildi.
İzmir’deki yangınlardan iyi haber
İzmir’de öğle saatlerinde Kemalpaşa ilçesinde çıkan yangın kontrol altına alınırken, Güzelbahçe ilçesindeki yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.
Öğle saatlerinde Kemalpaşa ilçesi Kale Mahallesi’nde ve Güzelbahçe ilçesi Yaka Mahallesi’nde orman yangını çıktı. Kemalpaşa’daki yangının çıkış sebebi bilinmezken, Güzelbahçe’deki yangına Urla-Çeşme otobanı Zeytinler Kavşağı civarındaki araç yangının sebep olduğu öğrenildi. Ekiplerin müdahalesi ile Kemalpaşa’daki yangın söndürülerek soğutma çalışması başlatılırken, Güzelbahçe’deki yangının da kısa sürede kontrol altına alınmasının beklendiği öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.