pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

İnşaatta mahsur kalan köpeği belediye ekipleri kurtardı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.07.2023 - 12:33, Güncelleme: 30.07.2023 - 12:12
 

İnşaatta mahsur kalan köpeği belediye ekipleri kurtardı

İnşaatta mahsur kalan köpeği belediye ekipleri kurtardı

Bir inşaatın 41’inci katında mahsur kalan köpek, Esenyurt Belediyesi ekipleri tarafından kurtarıldı.Esenyurt’ta bir inşaatın 41’inci katında mahsur kalan köpeğin imdadına belediye ekipleri koştu. İlçede yaşayan can dostlara yardımını esirgemeyen Esenyurt Belediyesi, şantiye ekiplerinin ihbarı üzerine harekete geçti. Ekipler, şantiyeye giderek inşaatın 41’inci katında mahsur kalan köpeği kurtardı. Kurtarılan hayvan gerekli sağlık kontrollerinden geçirildikten sonra doğal yaşam alanına bırakıldı.
İnşaatta mahsur kalan köpeği belediye ekipleri kurtardı
Bir inşaatın 41’inci katında mahsur kalan köpek, Esenyurt Belediyesi ekipleri tarafından kurtarıldı.
Esenyurt’ta bir inşaatın 41’inci katında mahsur kalan köpeğin imdadına belediye ekipleri koştu. İlçede yaşayan can dostlara yardımını esirgemeyen Esenyurt Belediyesi, şantiye ekiplerinin ihbarı üzerine harekete geçti. Ekipler, şantiyeye giderek inşaatın 41’inci katında mahsur kalan köpeği kurtardı. Kurtarılan hayvan gerekli sağlık kontrollerinden geçirildikten sonra doğal yaşam alanına bırakıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.