pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Kadıköy’de bardaki eğlence kavgayla bitti

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.07.2023 - 12:01, Güncelleme: 30.07.2023 - 11:50
 

Kadıköy’de bardaki eğlence kavgayla bitti

Kadıköy’de bardaki eğlence kavgayla bitti

Kadıköy’de bir barda eğlenen kişiler arasında kavga çıktı. Sandalyelerin havada uçuştuğu kavga, cep telefonu kamerasına yansıdı.Olay, dün akşam saatlerinde Kadıköy’de meydana geldi. Barda eğlenen kişiler arasında bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Kavga esnasında sandalyeler havada uçuştu. Kavgayı ayırmak için araya giren bir kadın ise darp edildi. Şahıslardan birinin uzaklaştırılmasıyla kavga son bulurken, o anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.
Kadıköy’de bardaki eğlence kavgayla bitti
Kadıköy’de bir barda eğlenen kişiler arasında kavga çıktı. Sandalyelerin havada uçuştuğu kavga, cep telefonu kamerasına yansıdı.
Olay, dün akşam saatlerinde Kadıköy’de meydana geldi. Barda eğlenen kişiler arasında bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Kavga esnasında sandalyeler havada uçuştu. Kavgayı ayırmak için araya giren bir kadın ise darp edildi. Şahıslardan birinin uzaklaştırılmasıyla kavga son bulurken, o anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.