pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Jandarma uyuşturucuya geçit vermiyor

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.07.2023 - 11:33, Güncelleme: 30.07.2023 - 11:11
 

Jandarma uyuşturucuya geçit vermiyor

Jandarma uyuşturucuya geçit vermiyor

Aydın’ın Germencik ilçesinde jandarma tarafından durdurulan bir kişi üzerinde uyuşturucu ile yakalandı.Aydın İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucu madde kullanan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar devam ediyor. Edinilen bilgiye göre ekipler, Germencik ilçesinde alınan bir ihbarı değerlendirdi. Yapılan çalışma sonucu İ.İ. isimli şüpheli yakalanırken, şahısın üzerinde uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan ve hastanede yapılan test sonucu pozitif çıkan şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.
Jandarma uyuşturucuya geçit vermiyor
Aydın’ın Germencik ilçesinde jandarma tarafından durdurulan bir kişi üzerinde uyuşturucu ile yakalandı.

Aydın İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucu madde kullanan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar devam ediyor. Edinilen bilgiye göre ekipler, Germencik ilçesinde alınan bir ihbarı değerlendirdi. Yapılan çalışma sonucu İ.İ. isimli şüpheli yakalanırken, şahısın üzerinde uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan ve hastanede yapılan test sonucu pozitif çıkan şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.