pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir’de iki araç çarpıştı: 1’i ağır 6 kişi yaralı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.07.2023 - 11:03, Güncelleme: 30.07.2023 - 10:39
 

Eskişehir’de iki araç çarpıştı: 1’i ağır 6 kişi yaralı

Eskişehir’de iki araç çarpıştı: 1’i ağır 6 kişi yaralı

Eskişehir’de iki aracın çarpışması sonucu 1’i ağır 6 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Tepebaşı İlçesi Karagözler Mahallesi’nde gece saatlerinde Emir Aytaç Kayacan’ın kullandığı 26 VE 480 otomobil ile Kerem Sab’ın sürücüsü olduğu 26 RH 186 plakalı hafif ticari araç çarpıştı. Kazada 1’i ağır toplam 6 kişi yaralandı. Yaralılar itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu sıkıştıkları yerden çıkarılarak, şehirdeki çeşitli hastanelere sevk edildi. Hafif ticari araçta yolcu olarak bulunan Mehmet Aydın’ın hayati tehlikesinin bulunulduğu öğrenildi.Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Eskişehir’de iki araç çarpıştı: 1’i ağır 6 kişi yaralı
Eskişehir’de iki aracın çarpışması sonucu 1’i ağır 6 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Tepebaşı İlçesi Karagözler Mahallesi’nde gece saatlerinde Emir Aytaç Kayacan’ın kullandığı 26 VE 480 otomobil ile Kerem Sab’ın sürücüsü olduğu 26 RH 186 plakalı hafif ticari araç çarpıştı. Kazada 1’i ağır toplam 6 kişi yaralandı. Yaralılar itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu sıkıştıkları yerden çıkarılarak, şehirdeki çeşitli hastanelere sevk edildi. Hafif ticari araçta yolcu olarak bulunan Mehmet Aydın’ın hayati tehlikesinin bulunulduğu öğrenildi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.