pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Talas’ta tarihi sarnıç gün yüzüne çıkartılıyor

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.07.2023 - 10:34, Güncelleme: 30.07.2023 - 10:07
 

Talas’ta tarihi sarnıç gün yüzüne çıkartılıyor

Talas’ta tarihi sarnıç gün yüzüne çıkartılıyor

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Tarihi Gölbaşı Meydanı’nda bulunan su sarnıcında devam eden bakım ve temizlik çalışmalarını yerinde inceledi.Yetkililerle birlikte toplamda 166 metre uzunluğa sahip sarnıcı gezen ve yapılan çalışmaları değerlendiren Başkan Yalçın; “Yakın zamanda Talas’ın kültürel mirasına bir yenisini daha kazandıracağız. Yıllardır saklı kalan sarnıçta bakım ve temizlik çalışması yürütüyoruz. Restorasyon çalışmalarıyla birlikte ilçemizin bir değerini daha gün yüzüne çıkartmış olacağız. Şimdiden hemşerilerimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
Talas’ta tarihi sarnıç gün yüzüne çıkartılıyor
Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Tarihi Gölbaşı Meydanı’nda bulunan su sarnıcında devam eden bakım ve temizlik çalışmalarını yerinde inceledi.
Yetkililerle birlikte toplamda 166 metre uzunluğa sahip sarnıcı gezen ve yapılan çalışmaları değerlendiren Başkan Yalçın; “Yakın zamanda Talas’ın kültürel mirasına bir yenisini daha kazandıracağız. Yıllardır saklı kalan sarnıçta bakım ve temizlik çalışması yürütüyoruz. Restorasyon çalışmalarıyla birlikte ilçemizin bir değerini daha gün yüzüne çıkartmış olacağız. Şimdiden hemşerilerimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.