pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

KPSS Alan Bilgisi sınavında son oturum başladı

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.07.2023 - 10:31, Güncelleme: 30.07.2023 - 10:21
 

KPSS Alan Bilgisi sınavında son oturum başladı

KPSS Alan Bilgisi sınavında son oturum başladı

Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Alan Bilgisi sınavında son oturum (işletme, muhasebe ve istatistik) saat 10.15’te başladı.KPSS Alan Bilgisi sınavları çerçevesinde 3. ve son oturum başladı. Adaylar, başvurudaki oturum tercihlerine göre ilgili testlerin sorularını cevaplayacak. İşletme ve muhasebe sınavlarında çoktan seçmeli 40 soru için 50 dakika verilirken, yine 40 soruluk istatistik sınavı için ise adaylara 60 dakika verilecek.
KPSS Alan Bilgisi sınavında son oturum başladı
Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Alan Bilgisi sınavında son oturum (işletme, muhasebe ve istatistik) saat 10.15’te başladı.
KPSS Alan Bilgisi sınavları çerçevesinde 3. ve son oturum başladı. Adaylar, başvurudaki oturum tercihlerine göre ilgili testlerin sorularını cevaplayacak. İşletme ve muhasebe sınavlarında çoktan seçmeli 40 soru için 50 dakika verilirken, yine 40 soruluk istatistik sınavı için ise adaylara 60 dakika verilecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.