pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Hatay’da çadırda uyuşturucu satan 2 şüpheli yakalandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.07.2023 - 18:01, Güncelleme: 29.07.2023 - 17:47
 

Hatay’da çadırda uyuşturucu satan 2 şüpheli yakalandı

Hatay’da çadırda uyuşturucu satan 2 şüpheli yakalandı

Hatay’da depremzedelere verilen çadırların içerisinde uyuşturucu madde ticareti yapan 2 şüpheli yakalandı.Alınan bilgiye göre, İskenderun ilçesine bağlı Mustafa Kemal Mahallesi’nde depremzedelerin bulunduğu çadırlar bölgesinde Hatay Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma ekipleri, E.S. ve R.S’nin kendilerine ait 5 çadırda uyuşturucu imali ve ticareti yaptığını tespit etti. Polis ve jandarma ekipleri koordineli olarak şüphelilerin çadırlarına operasyon düzenledi. Operasyonda 2 şüphelide yakalandı.Çadırlarda yapılan aramalarda 23,70 gram eroin, 3 gram esrar, 17 gram metamfetamin ve 2 adet uyuşturucu içmede kullanılan aparat olan payp ele geçirildi.
Hatay’da çadırda uyuşturucu satan 2 şüpheli yakalandı
Hatay’da depremzedelere verilen çadırların içerisinde uyuşturucu madde ticareti yapan 2 şüpheli yakalandı.

Alınan bilgiye göre, İskenderun ilçesine bağlı Mustafa Kemal Mahallesi’nde depremzedelerin bulunduğu çadırlar bölgesinde Hatay Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma ekipleri, E.S. ve R.S’nin kendilerine ait 5 çadırda uyuşturucu imali ve ticareti yaptığını tespit etti. Polis ve jandarma ekipleri koordineli olarak şüphelilerin çadırlarına operasyon düzenledi. Operasyonda 2 şüphelide yakalandı.
Çadırlarda yapılan aramalarda 23,70 gram eroin, 3 gram esrar, 17 gram metamfetamin ve 2 adet uyuşturucu içmede kullanılan aparat olan payp ele geçirildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.