pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Sağlık çalışanlarına farkındalık eğitimi verildi

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.07.2023 - 18:01, Güncelleme: 29.07.2023 - 17:50
 

Sağlık çalışanlarına farkındalık eğitimi verildi

Sağlık çalışanlarına farkındalık eğitimi verildi

Sungurlu Devlet Hastanesi’nde, 28 Temmuz Dünya Hepatit Günü farkındalık eğitimi düzenlendi.Konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada, "Dünya Sağlık Örgütü ve Dünya Hepatit Birliği tarafından 28 Temmuz günü “Dünya Hepatit Günü” olarak belirlenmiştir. Ciddi bir halk sağlığı problemi olarak önemini korumakta olan viral hepatitlere dikkat çekmek ve farkındalığı artırmak amacıyla hastanemiz Dahiliye Uzman Hekimi Uzm. Dr. Ahmet Burak Fedai tarafından hastanemiz konferans salonunda personellerimize viral hepatitler ve hepatit hastasına yaklaşım konulu eğitim verilmiştir. Aynı zamanda Enfeksiyon Hemşiremiz Dilek Billik tarafından danışma birimi karşısına stant açılarak hastalarımız bilgilendirilmiştir" ifadeleri kullanıldı.
Sağlık çalışanlarına farkındalık eğitimi verildi
Sungurlu Devlet Hastanesi’nde, 28 Temmuz Dünya Hepatit Günü farkındalık eğitimi düzenlendi.
Konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada, "Dünya Sağlık Örgütü ve Dünya Hepatit Birliği tarafından 28 Temmuz günü “Dünya Hepatit Günü” olarak belirlenmiştir. Ciddi bir halk sağlığı problemi olarak önemini korumakta olan viral hepatitlere dikkat çekmek ve farkındalığı artırmak amacıyla hastanemiz Dahiliye Uzman Hekimi Uzm. Dr. Ahmet Burak Fedai tarafından hastanemiz konferans salonunda personellerimize viral hepatitler ve hepatit hastasına yaklaşım konulu eğitim verilmiştir. Aynı zamanda Enfeksiyon Hemşiremiz Dilek Billik tarafından danışma birimi karşısına stant açılarak hastalarımız bilgilendirilmiştir" ifadeleri kullanıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.