pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

"Üçü Bir Arada" 4 Ağustos’ta seyircinin karşısına çıkacak

Kültür-Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.07.2023 - 17:33, Güncelleme: 29.07.2023 - 17:01
 

"Üçü Bir Arada" 4 Ağustos’ta seyircinin karşısına çıkacak

"Üçü Bir Arada" 4 Ağustos’ta seyircinin karşısına çıkacak

Celil Nalçakan, Cem Davran ve Onur Özaydın’ın etkileyici performanslarıyla dikkat çeken "Üçü Bir Arada", 4 Ağustosta Küçükçiftlik Bahçe Tiyatrosunda seyirci karşısına çıkacak.Celil Nalçakan, Cem Davran ve Onur Özaydın’ın etkileyici performanslarıyla dikkat çeken "Üçü Bir Arada" İstanbul Küçükçiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda seyircilerin karşısına çıkacak. 4 Ağustosta seyircinin beğenisine sunulacak oyunun biletleri Biletinial’da satışa çıktı. Yunus Emre Gümüş’ün kaleme aldığı "Üçü Bir Arada", hiç yaşanmamış aşkların düşüyle mahvolmuş hayatların, unuttukça kabuk bağlayan yaraları hatırladıkça kanatanların, babasını sevmenin yollarını ararken yolda helak olan oğulların, bitiş çizgisini göğüsleyemeyenlerin, mutsuzluğa abone kaybetmeye yazgılı doğanların, erkeklikle sınanan erkeklerin hazin anlatılmayan mütevazı hikayesini anlatıyor.
"Üçü Bir Arada" 4 Ağustos’ta seyircinin karşısına çıkacak
Celil Nalçakan, Cem Davran ve Onur Özaydın’ın etkileyici performanslarıyla dikkat çeken "Üçü Bir Arada", 4 Ağustosta Küçükçiftlik Bahçe Tiyatrosunda seyirci karşısına çıkacak.
Celil Nalçakan, Cem Davran ve Onur Özaydın’ın etkileyici performanslarıyla dikkat çeken "Üçü Bir Arada" İstanbul Küçükçiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda seyircilerin karşısına çıkacak. 4 Ağustosta seyircinin beğenisine sunulacak oyunun biletleri Biletinial’da satışa çıktı. Yunus Emre Gümüş’ün kaleme aldığı "Üçü Bir Arada", hiç yaşanmamış aşkların düşüyle mahvolmuş hayatların, unuttukça kabuk bağlayan yaraları hatırladıkça kanatanların, babasını sevmenin yollarını ararken yolda helak olan oğulların, bitiş çizgisini göğüsleyemeyenlerin, mutsuzluğa abone kaybetmeye yazgılı doğanların, erkeklikle sınanan erkeklerin hazin anlatılmayan mütevazı hikayesini anlatıyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.