pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Ankara’da esnaftan haraç alan çeteye operasyon: 8 gözaltı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.07.2023 - 17:32, Güncelleme: 29.07.2023 - 17:02
 

Ankara’da esnaftan haraç alan çeteye operasyon: 8 gözaltı

Ankara’da esnaftan haraç alan çeteye operasyon: 8 gözaltı

Ankara’da esnaf üzerinde baskı kurup zorla haraç alan suç çetesine yönelik gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda 8 şüpheli gözaltına alındı.Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Etimesgut’ta faaliyet gösteren ve esnaftan tehdit, darp, cebir ve silah zoruyla haraç alan bir şebekeyi tespit etti. Teknik ve fiziki takibin ardından 8 farklı ikamete yönelik icra edilen eş zamanlı operasyonda 8 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliye sevk edilen zanlılardan çetenin elebaşı E.A. ile S.G. ve A.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ankara’da esnaftan haraç alan çeteye operasyon: 8 gözaltı
Ankara’da esnaf üzerinde baskı kurup zorla haraç alan suç çetesine yönelik gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda 8 şüpheli gözaltına alındı.
Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Etimesgut’ta faaliyet gösteren ve esnaftan tehdit, darp, cebir ve silah zoruyla haraç alan bir şebekeyi tespit etti. Teknik ve fiziki takibin ardından 8 farklı ikamete yönelik icra edilen eş zamanlı operasyonda 8 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliye sevk edilen zanlılardan çetenin elebaşı E.A. ile S.G. ve A.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.