pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Kavgayı polis ekipleri güçlükle ayırdı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.07.2023 - 16:00, Güncelleme: 29.07.2023 - 15:54
 

Kavgayı polis ekipleri güçlükle ayırdı

Kavgayı polis ekipleri güçlükle ayırdı

Küçükçekmece’de iki kişi henüz bilinmeyen bir nedenle sokak ortasında kavga etmeye başladı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerinin yanında da birbirlerine tekme tokat girişen şahıslar ekipler tarafından güçlükle ayrıldı.Olay, Küçükçekmece Kanarya Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, iki kişi arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Çıkan tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine ile polis ekipleri sevk edildi. Şahıslar gelen polislerin yanında kavga etmeye devam etti. Birbirlerine tekme atan şahıslar, polisin yanında birbirini yere düşürdü. Ekipler, güçlükle kavgayı ayırırken o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
Kavgayı polis ekipleri güçlükle ayırdı
Küçükçekmece’de iki kişi henüz bilinmeyen bir nedenle sokak ortasında kavga etmeye başladı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerinin yanında da birbirlerine tekme tokat girişen şahıslar ekipler tarafından güçlükle ayrıldı.
Olay, Küçükçekmece Kanarya Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, iki kişi arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Çıkan tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine ile polis ekipleri sevk edildi. Şahıslar gelen polislerin yanında kavga etmeye devam etti. Birbirlerine tekme atan şahıslar, polisin yanında birbirini yere düşürdü. Ekipler, güçlükle kavgayı ayırırken o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.