pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Gaziantep’te sahte alkol operasyonu: 6 gözaltı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.07.2023 - 15:01, Güncelleme: 29.07.2023 - 14:38
 

Gaziantep’te sahte alkol operasyonu: 6 gözaltı

Gaziantep’te sahte alkol operasyonu: 6 gözaltı

Gaziantep’te, 5 iş yeri ile 1 depoya yapılan operasyonlarda 75 litre sahte dökme alkol ile 25 litre etil alkol ele geçirildi. Operasyonda sonucunda 6 şüpheli şahıs gözaltına alındı.Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent merkezi ile Nizip ilçesinde bulunan 5 iş yeri ve 1 depoya operasyon yaptı. Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan operasyonda sonucunda 75 litre sahte dökme alkol ve 25 litre etil alkol ele geçirildi. Operasyonda sonucunda 6 şüpheli şahıs gözaltına alındı.Yakalan şüpheli 6 şahıs hakkında yasal işlem başlatıldığı öğrenildi.
Gaziantep’te sahte alkol operasyonu: 6 gözaltı
Gaziantep’te, 5 iş yeri ile 1 depoya yapılan operasyonlarda 75 litre sahte dökme alkol ile 25 litre etil alkol ele geçirildi. Operasyonda sonucunda 6 şüpheli şahıs gözaltına alındı.
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent merkezi ile Nizip ilçesinde bulunan 5 iş yeri ve 1 depoya operasyon yaptı. Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan operasyonda sonucunda 75 litre sahte dökme alkol ve 25 litre etil alkol ele geçirildi. Operasyonda sonucunda 6 şüpheli şahıs gözaltına alındı.
Yakalan şüpheli 6 şahıs hakkında yasal işlem başlatıldığı öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.