pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Tekirdağ’da silah ve 255 mermi ele geçirildi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.07.2023 - 14:03, Güncelleme: 29.07.2023 - 13:30
 

Tekirdağ’da silah ve 255 mermi ele geçirildi

Tekirdağ’da silah ve 255 mermi ele geçirildi

Tekirdağ’da jandarmanın düzenlediği operasyonda 3 ruhsatsız tabanca ile 2 tüfek ve 255 mermi ele geçirildi.Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, ruhsatsız tabanca bulunduran kişilere yönelik Kapaklı ve Hayrabolu ilçelerinde operasyon düzenledi.Belirlenen otomobil ve evdeki aramalarda, 3 ruhsatsız tabanca, 2 tüfek, 55 tabanca mermisi ile 200 tüfek mermisi ele geçirildi.Olayla ilgili yaklanan Y.A. ve O.V.’nin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.
Tekirdağ’da silah ve 255 mermi ele geçirildi
Tekirdağ’da jandarmanın düzenlediği operasyonda 3 ruhsatsız tabanca ile 2 tüfek ve 255 mermi ele geçirildi.
Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, ruhsatsız tabanca bulunduran kişilere yönelik Kapaklı ve Hayrabolu ilçelerinde operasyon düzenledi.
Belirlenen otomobil ve evdeki aramalarda, 3 ruhsatsız tabanca, 2 tüfek, 55 tabanca mermisi ile 200 tüfek mermisi ele geçirildi.
Olayla ilgili yaklanan Y.A. ve O.V.’nin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.