pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Elazığ’da açık hava sinema etkinliği

Kültür-Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.07.2023 - 11:34, Güncelleme: 29.07.2023 - 10:59
 

Elazığ’da açık hava sinema etkinliği

Elazığ’da açık hava sinema etkinliği

Elazığ’da yaklaşık bir hafta önce startı verilen açık hava sinema etkinliği tüm hızıyla sürüyor.Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından koordine edilen ve Gençlik Merkezince sürdürülen Sinemahalle Açık Hava etkinliği devam ediyor. İlk olarak Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezi’nde ilk gösterimine başlayan programda ikinci durak Hicret Mahallesi oldu. Mahalle sakinleri, yoğun ilgi gösterdikleri etkinlik çerçevesinde nostaljik bir havada sinema izlemenin keyfini çıkardı. Sinema izleminin keyfini çıkaran çocuklara da patlamış mısır ikram edildi.Açık Hava Sinema etkinliğinin devam edileceği bildirildi.
Elazığ’da açık hava sinema etkinliği
Elazığ’da yaklaşık bir hafta önce startı verilen açık hava sinema etkinliği tüm hızıyla sürüyor.
Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından koordine edilen ve Gençlik Merkezince sürdürülen Sinemahalle Açık Hava etkinliği devam ediyor. İlk olarak Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezi’nde ilk gösterimine başlayan programda ikinci durak Hicret Mahallesi oldu. Mahalle sakinleri, yoğun ilgi gösterdikleri etkinlik çerçevesinde nostaljik bir havada sinema izlemenin keyfini çıkardı. Sinema izleminin keyfini çıkaran çocuklara da patlamış mısır ikram edildi.
Açık Hava Sinema etkinliğinin devam edileceği bildirildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.