pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Hapis cezasıyla aranan 6 şahsı polis yakaladı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.07.2023 - 10:34, Güncelleme: 29.07.2023 - 10:17
 

Hapis cezasıyla aranan 6 şahsı polis yakaladı

Hapis cezasıyla aranan 6 şahsı polis yakaladı

Afyonkarahisar’da polis tarafından arana şahıslara yönelik çalışmada 6 kişi yakalandı.İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı farklı birimlerinden çok sayıda ekibin katılımı ile aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma yapıldı. Çalışmada çeşitli suçlardan aranan 6 şahıs polis tarafından gözaltına alındı. Şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemeler tarafında tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Hapis cezasıyla aranan 6 şahsı polis yakaladı
Afyonkarahisar’da polis tarafından arana şahıslara yönelik çalışmada 6 kişi yakalandı.
İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı farklı birimlerinden çok sayıda ekibin katılımı ile aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma yapıldı. Çalışmada çeşitli suçlardan aranan 6 şahıs polis tarafından gözaltına alındı. Şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemeler tarafında tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.