pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Büyükçekmece’de denize giren 62 yaşındaki adam boğularak hayatını kaybetti

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.07.2023 - 10:04, Güncelleme: 29.07.2023 - 09:37
 

Büyükçekmece’de denize giren 62 yaşındaki adam boğularak hayatını kaybetti

Büyükçekmece’de denize giren 62 yaşındaki adam boğularak hayatını kaybetti

İstanbul’un Büyükçekmece ilçesinde, yüzmek için denize giren 62 yaşındaki adam bir süre sonra suda çırpınmaya başladı. 62 yaşındaki adam ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.Olay, dün akşam saatlerinde Büyükçekmece Celaliye Mahallesi’nde halk plajında yaşandı. İddiaya göre, Hamit Bilir (62) yüzmek için denize girdi. Bilir, bir süre sonra yüzerken çırpınmaya başladı. Bilir’i gören arkadaşları ve çevredeki vatandaşlar adamı kurtarmak için denize girdi. Bilir, denizden çıkarıldıktan sonra ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri müdahalede bulundu. Uzun süre kalp masajı ve müdahalede bulunulmasına rağmen 62 yaşındaki adam hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Bilir’in cenazesi Adli Tıp Morguna kaldırıldı.
Büyükçekmece’de denize giren 62 yaşındaki adam boğularak hayatını kaybetti
İstanbul’un Büyükçekmece ilçesinde, yüzmek için denize giren 62 yaşındaki adam bir süre sonra suda çırpınmaya başladı. 62 yaşındaki adam ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Olay, dün akşam saatlerinde Büyükçekmece Celaliye Mahallesi’nde halk plajında yaşandı. İddiaya göre, Hamit Bilir (62) yüzmek için denize girdi. Bilir, bir süre sonra yüzerken çırpınmaya başladı. Bilir’i gören arkadaşları ve çevredeki vatandaşlar adamı kurtarmak için denize girdi. Bilir, denizden çıkarıldıktan sonra ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri müdahalede bulundu. Uzun süre kalp masajı ve müdahalede bulunulmasına rağmen 62 yaşındaki adam hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Bilir’in cenazesi Adli Tıp Morguna kaldırıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.