pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Sarıyer’de bir gıda deposunda yangın çıktı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.07.2023 - 10:00, Güncelleme: 29.07.2023 - 09:58
 

Sarıyer’de bir gıda deposunda yangın çıktı

Sarıyer’de bir gıda deposunda yangın çıktı

Sarıyer’de 2 katlı işyerinin bodrum katında bulunan gıda deposu yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın kısa sürede söndürüldü.Yangın, saat 08.30 sıralarında Sarıyer Maslak Yelkovan sokaktaki bir depoda çıktı. Edinilen bilgiye göre, gıda deposunda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. 2 katlı işyerinin bodrum katında çıkan yangına İstanbul’un birçok noktasından gelen itfaiye ekipleri müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin yoğun çalışması sonucunda gıda deposunda çıkan yangın kısa sürede kontrol altına alındı. İşyerinde soğutma çalışması yapılırken, yangınla ilgili inceleme başlatıldı.İşyerinin çalışanı “Dışarıdaydık, sabah geldik. Daha sonra yeni öğrendik. Tek katlı giriş katı noktasında mahsur kalan olmadı. Müdahale etmeye çalıştık söndürülemedi, itfaiyeyi aradık. Hasarı göremediğimizden bilemiyoruz" dedi.
Sarıyer’de bir gıda deposunda yangın çıktı
Sarıyer’de 2 katlı işyerinin bodrum katında bulunan gıda deposu yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın kısa sürede söndürüldü.
Yangın, saat 08.30 sıralarında Sarıyer Maslak Yelkovan sokaktaki bir depoda çıktı. Edinilen bilgiye göre, gıda deposunda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. 2 katlı işyerinin bodrum katında çıkan yangına İstanbul’un birçok noktasından gelen itfaiye ekipleri müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin yoğun çalışması sonucunda gıda deposunda çıkan yangın kısa sürede kontrol altına alındı. İşyerinde soğutma çalışması yapılırken, yangınla ilgili inceleme başlatıldı.
İşyerinin çalışanı “Dışarıdaydık, sabah geldik. Daha sonra yeni öğrendik. Tek katlı giriş katı noktasında mahsur kalan olmadı. Müdahale etmeye çalıştık söndürülemedi, itfaiyeyi aradık. Hasarı göremediğimizden bilemiyoruz" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.