pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Alevlerin arasında kalan otomobil kullanılamaz hale geldi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.07.2023 - 21:30, Güncelleme: 28.07.2023 - 21:22
 

Alevlerin arasında kalan otomobil kullanılamaz hale geldi

Alevlerin arasında kalan otomobil kullanılamaz hale geldi

Aydın’ın Karacasu ilçesinde ev ve iş yerinde çıkan yangında alevlerin arasında kalan bir otomobil de yanarak kullanılamaz hale geldi.Yangın, Cabi Mahallesi’nde akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, N.O.’ya ait marangoz atölyesinde yangın çıktı. Alevler kısa sürede büyüyerek eve de sıçradı. Alevleri fark edenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü. Yangında alevlerin arasında kalan 09 H 4621 plakalı otomobil yanarak kullanılamaz hale geldi. Büyük çapta maddi hasarın oluştuğu yangının çıkış nedeninin belirlenebilmesi için çalışma başlatıldı.Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Alevlerin arasında kalan otomobil kullanılamaz hale geldi
Aydın’ın Karacasu ilçesinde ev ve iş yerinde çıkan yangında alevlerin arasında kalan bir otomobil de yanarak kullanılamaz hale geldi.

Yangın, Cabi Mahallesi’nde akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, N.O.’ya ait marangoz atölyesinde yangın çıktı. Alevler kısa sürede büyüyerek eve de sıçradı. Alevleri fark edenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü. Yangında alevlerin arasında kalan 09 H 4621 plakalı otomobil yanarak kullanılamaz hale geldi. Büyük çapta maddi hasarın oluştuğu yangının çıkış nedeninin belirlenebilmesi için çalışma başlatıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.