pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Hamburg Tenis Turnuvası heyecanı D-Smart’ta

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.07.2023 - 17:04, Güncelleme: 28.07.2023 - 16:44
 

Hamburg Tenis Turnuvası heyecanı D-Smart’ta

Hamburg Tenis Turnuvası heyecanı D-Smart’ta

Hamburg Tenis Turnuvası’nda Yarı Final ve Final heyecanı hafta sonu canlı yayınla D-Smart’ta yaşanacak.ATP 500 tenis turnuvalarını sezon boyunca evlerinize getiren D-Smart Spor Kanalları, hafta sonunda Hamburg Tenis Turnuvası’nın yarı final ve final maçlarını canlı yayınlayacak. Cumartesi saat 17.00’den itibaren iki yarı final mücadelesi 77. Kanal Spor Smart ve D-Smart GO’dan ekrana gelirken, Pazar saat 16.00’da başlayacak finalde Spor Smart ve D-Smart GO’dan izleyiciyle buluşacak.ATP 500 serilerinde bir sonraki turnuva olan Washington turnuvası ise 31 Temmuz - 6 Ağustos tarihleri arasında canlı yayınlanacak.
Hamburg Tenis Turnuvası heyecanı D-Smart’ta
Hamburg Tenis Turnuvası’nda Yarı Final ve Final heyecanı hafta sonu canlı yayınla D-Smart’ta yaşanacak.
ATP 500 tenis turnuvalarını sezon boyunca evlerinize getiren D-Smart Spor Kanalları, hafta sonunda Hamburg Tenis Turnuvası’nın yarı final ve final maçlarını canlı yayınlayacak. Cumartesi saat 17.00’den itibaren iki yarı final mücadelesi 77. Kanal Spor Smart ve D-Smart GO’dan ekrana gelirken, Pazar saat 16.00’da başlayacak finalde Spor Smart ve D-Smart GO’dan izleyiciyle buluşacak.
ATP 500 serilerinde bir sonraki turnuva olan Washington turnuvası ise 31 Temmuz - 6 Ağustos tarihleri arasında canlı yayınlanacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.