pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Kamu borçlarında son tarih 31 Temmuz

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.07.2023 - 15:06, Güncelleme: 28.07.2023 - 14:35
 

Kamu borçlarında son tarih 31 Temmuz

Kamu borçlarında son tarih 31 Temmuz

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı Gelirler Şube Müdürlüğü tarafından, kamu borçlarının yapılandırılmasına dair bilgi paylaşımı gerçekleştirildi. Yapılan açıklamada, 7440 Sayılı kanun çerçevesinde yapılandırılan borçların 1. taksit (peşin) ve 2. taksit ödemesi için son tarihin 31 Temmuz olduğu vurgulandı.Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı Gelirler Şube Müdürlüğü tarafından, bir süre önce yürürlüğe giren 7440 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına ilişkin Kanun hakkında önemli bir açıklama yapıldı. Vatandaşların yapılandırma kanunundan faydalanarak birikmiş borçlarının kolaylıkla ödeyebileceği uygulamada, 1. taksit (peşin) ve 2. taksit ödemesi için son tarihin 31 Temmuz olduğu vurgulandı. Ödemelerini yapmak isteyen vatandaşların Sakarya Büyükşehir Belediyesi veznesinden nakit veya kredi kartı ile ödemelerini yapabileceği belirtildi. İnternet üzerinden ödeme yapacak vatandaşların ise www.sakarya.bel.tr adresinden ödemelerini yapabileceği ifade edildi.
Kamu borçlarında son tarih 31 Temmuz
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı Gelirler Şube Müdürlüğü tarafından, kamu borçlarının yapılandırılmasına dair bilgi paylaşımı gerçekleştirildi. Yapılan açıklamada, 7440 Sayılı kanun çerçevesinde yapılandırılan borçların 1. taksit (peşin) ve 2. taksit ödemesi için son tarihin 31 Temmuz olduğu vurgulandı.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı Gelirler Şube Müdürlüğü tarafından, bir süre önce yürürlüğe giren 7440 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına ilişkin Kanun hakkında önemli bir açıklama yapıldı. Vatandaşların yapılandırma kanunundan faydalanarak birikmiş borçlarının kolaylıkla ödeyebileceği uygulamada, 1. taksit (peşin) ve 2. taksit ödemesi için son tarihin 31 Temmuz olduğu vurgulandı. Ödemelerini yapmak isteyen vatandaşların Sakarya Büyükşehir Belediyesi veznesinden nakit veya kredi kartı ile ödemelerini yapabileceği belirtildi. İnternet üzerinden ödeme yapacak vatandaşların ise www.sakarya.bel.tr adresinden ödemelerini yapabileceği ifade edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.