pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Eğitim binalarında güçlendirme çalışmaları devam ediyor

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.07.2023 - 14:34, Güncelleme: 28.07.2023 - 14:17
 

Eğitim binalarında güçlendirme çalışmaları devam ediyor

Eğitim binalarında güçlendirme çalışmaları devam ediyor

Çankırı’da depreme dayanıksız olduğu tespit edilen 12 eğitim binasında güçlendirme çalışmaları devam ediyor.Çankırı il genelinde daha önce yapılan araştırmalar neticesine depreme dayanıksız olarak rapor verilen 12 eğitim binasının güçlendirme çalışmaları devam ediyor. Bu çerçevede yapılacak olan çalışmaların 2023-2024 eğitim-öğretim yılı 1. dönemi içerisinde bitirilmesi planlanıyor.
Eğitim binalarında güçlendirme çalışmaları devam ediyor
Çankırı’da depreme dayanıksız olduğu tespit edilen 12 eğitim binasında güçlendirme çalışmaları devam ediyor.
Çankırı il genelinde daha önce yapılan araştırmalar neticesine depreme dayanıksız olarak rapor verilen 12 eğitim binasının güçlendirme çalışmaları devam ediyor. Bu çerçevede yapılacak olan çalışmaların 2023-2024 eğitim-öğretim yılı 1. dönemi içerisinde bitirilmesi planlanıyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.