pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Eve giren yılan paniğe neden oldu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.07.2023 - 14:00, Güncelleme: 28.07.2023 - 13:55
 

Eve giren yılan paniğe neden oldu

Eve giren yılan paniğe neden oldu

Çorum’un Sungurlu ilçesinde, bir eve giren yılan itfaiye ekipleri tarafından yakalandı.Edinilen bilgiye göre, Hacettepe Mahallesi’nde evine giren yılanı fark eden vatandaş, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Ev sahibinin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, özel bir aparatla yılanı yakalamak için çalışma yaptı. Evin bahçesini arayan ekipler, 10 dakika süren aramanın ardından yılanı yakalamayı başardı.İtfaiye ekipleri tarafından yakalanan yılanın, bölgeden uzaklaştırılarak doğaya salındığı bildirildi.
Eve giren yılan paniğe neden oldu
Çorum’un Sungurlu ilçesinde, bir eve giren yılan itfaiye ekipleri tarafından yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Hacettepe Mahallesi’nde evine giren yılanı fark eden vatandaş, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Ev sahibinin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, özel bir aparatla yılanı yakalamak için çalışma yaptı. Evin bahçesini arayan ekipler, 10 dakika süren aramanın ardından yılanı yakalamayı başardı.
İtfaiye ekipleri tarafından yakalanan yılanın, bölgeden uzaklaştırılarak doğaya salındığı bildirildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.