pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Vali Çelik ısrar etti, Umahan teyze ikna oldu

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.07.2023 - 11:33, Güncelleme: 28.07.2023 - 11:11
 

Vali Çelik ısrar etti, Umahan teyze ikna oldu

Vali Çelik ısrar etti, Umahan teyze ikna oldu

Emet ilçesi Umutlu köyünde, yıkılmak üzere olan evinde tek başına yaşayan ve evinden ayrılmak istemeyen 70 yaşındaki Umahan İleri, Kütahya Valisi Ali Çelik’in ziyareti ve ısrarları sonucu tedavi olmayı ve evinin onarılmasını kabul etti.Yaşlı kadına evinin kısa sürede onarılacağını ve bu süre zarfında güvenli bir alanda misafir edileceğini söyleyen Vali Çelik, "Ben senin evladınım, bana emanetsin" dedi.Vali Çelik, Umahan İleri’nin sağlık durumu için ilk olarak hastaneye götürülerek kontrollerinin yapılacağını ve tüm ihtiyaçlarının karşılanacağını söyledi.
Vali Çelik ısrar etti, Umahan teyze ikna oldu
Emet ilçesi Umutlu köyünde, yıkılmak üzere olan evinde tek başına yaşayan ve evinden ayrılmak istemeyen 70 yaşındaki Umahan İleri, Kütahya Valisi Ali Çelik’in ziyareti ve ısrarları sonucu tedavi olmayı ve evinin onarılmasını kabul etti.
Yaşlı kadına evinin kısa sürede onarılacağını ve bu süre zarfında güvenli bir alanda misafir edileceğini söyleyen Vali Çelik, "Ben senin evladınım, bana emanetsin" dedi.
Vali Çelik, Umahan İleri’nin sağlık durumu için ilk olarak hastaneye götürülerek kontrollerinin yapılacağını ve tüm ihtiyaçlarının karşılanacağını söyledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.