pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Simav’da Yaz Kur’an Kursları futbol turnuvası

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.07.2023 - 11:06, Güncelleme: 28.07.2023 - 10:44
 

Simav’da Yaz Kur’an Kursları futbol turnuvası

Simav’da Yaz Kur’an Kursları futbol turnuvası

Simav İlçe Müftülüğüne bağlı camilerde ve Kur’an Kurslarında öğrenim gören Yaz Kur’an Kursu öğrencileri arasında futbol turnuvası düzenlendi.İlçe Müftülüğü ve Simav Diyanet Gençlik Merkezi Manevi Danışmanı Mustafa Esen’in organize ettiği Demirciköy halı sahasında yapılmaya başlanan turnuvanın açılışına İlçe Müftüsü Hasan Serçe, Gençlik Koordinatörü Din Hizmetleri Uzmanı Necati Keleş, Diyanet Gençlik Merkezi Manevi Danışmanı Mustafa Esen, KYK Manevi Danışmanı Emin Dönmez, Din görevlileri ve öğrenciler katıldı.Müsabakaların hakemi Mustafa Esen’in ilk düdüğünün ardından İlçe Müftüsü Hasan Serçe’nin başlama vuruşu ile başlayan turnuvaya 11 takım iştirak etti.
Simav’da Yaz Kur’an Kursları futbol turnuvası
Simav İlçe Müftülüğüne bağlı camilerde ve Kur’an Kurslarında öğrenim gören Yaz Kur’an Kursu öğrencileri arasında futbol turnuvası düzenlendi.
İlçe Müftülüğü ve Simav Diyanet Gençlik Merkezi Manevi Danışmanı Mustafa Esen’in organize ettiği Demirciköy halı sahasında yapılmaya başlanan turnuvanın açılışına İlçe Müftüsü Hasan Serçe, Gençlik Koordinatörü Din Hizmetleri Uzmanı Necati Keleş, Diyanet Gençlik Merkezi Manevi Danışmanı Mustafa Esen, KYK Manevi Danışmanı Emin Dönmez, Din görevlileri ve öğrenciler katıldı.
Müsabakaların hakemi Mustafa Esen’in ilk düdüğünün ardından İlçe Müftüsü Hasan Serçe’nin başlama vuruşu ile başlayan turnuvaya 11 takım iştirak etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.