pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

2 gündür kayıptı, evinden 2 kilometre uzaklıkta ölü olarak bulundu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.07.2023 - 18:32, Güncelleme: 14.07.2023 - 18:09
 

2 gündür kayıptı, evinden 2 kilometre uzaklıkta ölü olarak bulundu

2 gündür kayıptı, evinden 2 kilometre uzaklıkta ölü olarak bulundu

Sivas’ın Suşehri ilçesinde 2 gün önce kaybolan zihinsel ve bedensel engelli şahıs, evinden 2 kilometre uzaklıkta ölü olarak bulundu.Edinilen bilgilere göre olay Suşehri ilçesi Yalnızbağlar mahallesinde meydana geldi. 2 gün önce evinden çıkan bedensel ve zihinsel engelli Y.T. bir daha eve dönmedi. Yakınları durumu emniyet ekiplerine bildirdi. Yapılan aramada Y.T.(48) evinden yaklaşık 2 kilometre uzaklıkta kayalık alanda ölü olarak bulundu. Y.T’nin cenazesi, Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
2 gündür kayıptı, evinden 2 kilometre uzaklıkta ölü olarak bulundu
Sivas’ın Suşehri ilçesinde 2 gün önce kaybolan zihinsel ve bedensel engelli şahıs, evinden 2 kilometre uzaklıkta ölü olarak bulundu.
Edinilen bilgilere göre olay Suşehri ilçesi Yalnızbağlar mahallesinde meydana geldi. 2 gün önce evinden çıkan bedensel ve zihinsel engelli Y.T. bir daha eve dönmedi. Yakınları durumu emniyet ekiplerine bildirdi. Yapılan aramada Y.T.(48) evinden yaklaşık 2 kilometre uzaklıkta kayalık alanda ölü olarak bulundu. Y.T’nin cenazesi, Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.