pendik escort bayan
ozmenpc.com
https://www.ozmenpc.com/masaustu-pc-oyuncu
ak

21 güvenlik tüyosu ile internete korunun!

Sağlık 12.08.2014 - 08:46, Güncelleme: 12.08.2014 - 08:46
 

21 güvenlik tüyosu ile internete korunun!

İnternette kurban olmak istemiyorsanız, bu 21 tüyoya kulak vermenizde yarar var!

İnternette hırsızlara, dolandırıcılara rastlamak artık çok zor değil. Bu hırsızların bütün amaçları ise alın teri dökerek kazandığınız paranızı elinizden almak. Bu kişilerden nasıl uzak durabileceğinizi yazımızın devamında sizlerle paylaşacağız. Makalemizde bulacağınız ipuçları sayesinde internette güvenli bir şekilde alışveriş yapabilecek,gezinebileceksiniz. PC'nizin başında olmadığınız zamanlarda da içiniz rahat olacak.   1. 'Gerilla psikolojisi'   Siber suçların, teknik yollarla çözülebilen teknik bir sorundan ibaret olduğunu düşünmeyin. Bir güvenlik duvarı ve antivirüs yazılımı bilgisayarınızı korusa bile kişisel bilgileriniz güvende değildir. Hacker'lar, sosyal mühendislik olarak adlandırılan güven, cahillik, aç gözlülük, sevilme ihtiyacı, hayırseverlik ve hatta saflık gibi insani niteliklerimizi kullanarak bizi denetim altına alabilirler. En gelişmiş güvenlik yazılımı bile bizi kendimizden korumayı başaramaz. Bu tür saldırılardan korunmak için, hacker'ların başvurduğu bu yöntemlere karşı dikkatli olmalı, kendinizi sosyal mühendislik konusunda bilgilendirmelisiniz.     chip.com.tr
İnternette kurban olmak istemiyorsanız, bu 21 tüyoya kulak vermenizde yarar var!

İnternette hırsızlara, dolandırıcılara rastlamak artık çok zor değil. Bu hırsızların bütün amaçları ise alın teri dökerek kazandığınız paranızı elinizden almak. Bu kişilerden nasıl uzak durabileceğinizi yazımızın devamında sizlerle paylaşacağız.

Makalemizde bulacağınız ipuçları sayesinde internette güvenli bir şekilde alışveriş yapabilecek,gezinebileceksiniz. PC'nizin başında olmadığınız zamanlarda da içiniz rahat olacak.

 

1. 'Gerilla psikolojisi'

 

Siber suçların, teknik yollarla çözülebilen teknik bir sorundan ibaret olduğunu düşünmeyin. Bir güvenlik duvarı ve antivirüs yazılımı bilgisayarınızı korusa bile kişisel bilgileriniz güvende değildir.

Hacker'larsosyal mühendislik olarak adlandırılan güven, cahillik, aç gözlülük, sevilme ihtiyacı, hayırseverlik ve hatta saflık gibi insani niteliklerimizi kullanarak bizi denetim altına alabilirler. En gelişmiş güvenlik yazılımı bile bizi kendimizden korumayı başaramaz.

Bu tür saldırılardan korunmak için, hacker'ların başvurduğu bu yöntemlere karşı dikkatli olmalı, kendinizi sosyal mühendislik konusunda bilgilendirmelisiniz.

 

 

chip.com.tr

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.