pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Jandarma ekipleri hakkında yakalama kararı bulunan 3 kişiyi cezaevine teslim etti

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.07.2023 - 12:33, Güncelleme: 04.07.2023 - 12:19
 

Jandarma ekipleri hakkında yakalama kararı bulunan 3 kişiyi cezaevine teslim etti

Jandarma ekipleri hakkında yakalama kararı bulunan 3 kişiyi cezaevine teslim etti

Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 27 Haziran ile 3 Temmuz tarihleri arasında suç ve suçluluk faaliyetlerinin önlenmesine yönelik sürdürülen çalışmalar çerçevesinde;“Çocuğun cinsel istismarı ve cebir veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” suçundan aranan ve hakkında 9 yıl 12 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan G.E. adlı şahıs Beypazarı ilçesinde yakalanarak Sincan Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir. Ayrıca, “Dolandırıcılık” suçundan aranan ve hakkında 3 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan F.Y. adlı şahıs Çubuk ilçesinde yakalanarak Sincan Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir. Ruhsatsız ateşli silahlar ile mermileri satın almak veya taşımak veya bulundurmak” suçundan aranan ve hakkında 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.B. adlı şahıs Çubuk ilçesinde yakalanarak Şaşmaz Açık Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildiği bilgisine ulaşıldı.Ayrıca, yol kontrol noktalarında ve Jandarma Asayiş Timlerince icra edilen devriye faaliyetlerinde çeşitli suçlardan aranan 221 şahıs yakalanmış haklarında adli işlemlere başlandı.
Jandarma ekipleri hakkında yakalama kararı bulunan 3 kişiyi cezaevine teslim etti
Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 27 Haziran ile 3 Temmuz tarihleri arasında suç ve suçluluk faaliyetlerinin önlenmesine yönelik sürdürülen çalışmalar çerçevesinde;
“Çocuğun cinsel istismarı ve cebir veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” suçundan aranan ve hakkında 9 yıl 12 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan G.E. adlı şahıs Beypazarı ilçesinde yakalanarak Sincan Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir. Ayrıca, “Dolandırıcılık” suçundan aranan ve hakkında 3 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan F.Y. adlı şahıs Çubuk ilçesinde yakalanarak Sincan Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir. Ruhsatsız ateşli silahlar ile mermileri satın almak veya taşımak veya bulundurmak” suçundan aranan ve hakkında 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.B. adlı şahıs Çubuk ilçesinde yakalanarak Şaşmaz Açık Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildiği bilgisine ulaşıldı.
Ayrıca, yol kontrol noktalarında ve Jandarma Asayiş Timlerince icra edilen devriye faaliyetlerinde çeşitli suçlardan aranan 221 şahıs yakalanmış haklarında adli işlemlere başlandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.