pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Kars’a bayramda ziyaretçi akını

Kültür-Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.07.2023 - 11:38, Güncelleme: 04.07.2023 - 10:59
 

Kars’a bayramda ziyaretçi akını

Kars’a bayramda ziyaretçi akını

Kurban Bayramı’nda Kars’taki müzeler ve ören yerini 7 bin 985 kişi ziyaret etti.Kurban Bayramı’nı fırsat bilerek bölgeye gelen ziyaretçilerden 2 bin 200’ü Türkiye’nin ilk ve tek Peynir Müzesi’ni, 601’l Kars Müzesi’ni, 4 bin 461’i Ani Ören Yeri’ni ve 723’ü de Harp Tarihi Müzesi’ni gezdi.Ziyaretçiler kalan zamanlarını ise Kars Kalesi eteklerinde bulunan Bedesten Bölgesi’nde geçirdi. Kars’ın Baltık Mimarisi tarihi binalarını da görme fırsatı bulan ziyaretçiler, 9 günlük tatilin ardından Kars’tan ayrıldı.
Kars’a bayramda ziyaretçi akını
Kurban Bayramı’nda Kars’taki müzeler ve ören yerini 7 bin 985 kişi ziyaret etti.
Kurban Bayramı’nı fırsat bilerek bölgeye gelen ziyaretçilerden 2 bin 200’ü Türkiye’nin ilk ve tek Peynir Müzesi’ni, 601’l Kars Müzesi’ni, 4 bin 461’i Ani Ören Yeri’ni ve 723’ü de Harp Tarihi Müzesi’ni gezdi.
Ziyaretçiler kalan zamanlarını ise Kars Kalesi eteklerinde bulunan Bedesten Bölgesi’nde geçirdi. Kars’ın Baltık Mimarisi tarihi binalarını da görme fırsatı bulan ziyaretçiler, 9 günlük tatilin ardından Kars’tan ayrıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.