pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Uşak’ın köylerinde halk sağlığı günleri devam ediyor

Sağlık (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.06.2023 - 10:34, Güncelleme: 21.06.2023 - 10:16
 

Uşak’ın köylerinde halk sağlığı günleri devam ediyor

Uşak’ın köylerinde halk sağlığı günleri devam ediyor

Uşak’ta çeşitli branşlarda doktor ve hemşirenin katılımlarıyla köylerde ikamet eden vatandaşlara tansiyon, kan şekeri ölçümüyle ağız ve diş taraması yapıldı.Uşak’ta “Köylerde Halk Sağlığı Günleri” projesiyle çıkılan yolda, İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Merkez Toplum Sağlığı Merkezi’nde görevli doktor, diş hekimi, ebe ve hemşireler kentin çeşitli köylerine giderek sağlık hizmetleriyle ilgili bilgiler verdi. Halkı bilgilendiren yetkililer sonrasında da vatandaşlara tansiyon, kan şekeri ölçümüyle birlikte ağız ve diş taraması da yaptı.
Uşak’ın köylerinde halk sağlığı günleri devam ediyor
Uşak’ta çeşitli branşlarda doktor ve hemşirenin katılımlarıyla köylerde ikamet eden vatandaşlara tansiyon, kan şekeri ölçümüyle ağız ve diş taraması yapıldı.

Uşak’ta “Köylerde Halk Sağlığı Günleri” projesiyle çıkılan yolda, İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Merkez Toplum Sağlığı Merkezi’nde görevli doktor, diş hekimi, ebe ve hemşireler kentin çeşitli köylerine giderek sağlık hizmetleriyle ilgili bilgiler verdi. Halkı bilgilendiren yetkililer sonrasında da vatandaşlara tansiyon, kan şekeri ölçümüyle birlikte ağız ve diş taraması da yaptı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.