pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Tunus’ta tren kazası: 2 ölü

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.06.2023 - 10:31, Güncelleme: 21.06.2023 - 10:22
 

Tunus’ta tren kazası: 2 ölü

Tunus’ta tren kazası: 2 ölü

Tunus’ta dün gece meydana gelen tren kazasında 2 kişi hayatını kaybetti.Tunus’ta gece saatlerinde bir sefer gerçekleştiren yolcu treni raydan çıktı. Kazada başkent Tunus ile ülkenin ikinci en büyük sanayi şehri Sfax arasında sefer yapan trenin raydan çıkması sonucu makinist ve yardımcısı hayatını kaybederken, vagonda bulunan 31 yolcu da yaralandı.Kazayla ilgili detaylı bir açıklama yapılmadı.
Tunus’ta tren kazası: 2 ölü
Tunus’ta dün gece meydana gelen tren kazasında 2 kişi hayatını kaybetti.
Tunus’ta gece saatlerinde bir sefer gerçekleştiren yolcu treni raydan çıktı. Kazada başkent Tunus ile ülkenin ikinci en büyük sanayi şehri Sfax arasında sefer yapan trenin raydan çıkması sonucu makinist ve yardımcısı hayatını kaybederken, vagonda bulunan 31 yolcu da yaralandı.
Kazayla ilgili detaylı bir açıklama yapılmadı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.