pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Akbirder'den Polislere Ziyaret

20.12.2016 - 13:03, Güncelleme: 20.12.2016 - 13:03
 

Akbirder'den Polislere Ziyaret

KONYA (AA) - Akşehir İşitme ve Bedensel Engellileri Koruma Derneği (AKBİRDER) üyeleri, ilçe emniyet müdürlüğünde görevli polisleri ziyaret etti.AKBİRDER...

KONYA (AA) - Akşehir İşitme ve Bedensel Engellileri Koruma Derneği (AKBİRDER) üyeleri, ilçe emniyet müdürlüğünde görevli polisleri ziyaret etti.AKBİRDER Başkanı Hayri Üzüm ziyarette yaptığı konuşmada, İstanbul ve Kayseri'deki terör saldırılarını kınadıklarını söyledi.Terör saldırılarının amacına ulaşamayacağını belirten Üzüm, "Hain saldırılarda şehit olan emniyet mensuplarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Polisimize, askerimize karşı yapılan tüm terör saldırılarını nefretle kınıyoruz." dedi.Akşehir Emniyet Müdür Vekili Recep Altınsoy da ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, milletin birlik ve beraberliğinin devam ettiği sürece terör eylemlerinin amacına ulaşamayacağını kaydetti.
KONYA (AA) - Akşehir İşitme ve Bedensel Engellileri Koruma Derneği (AKBİRDER) üyeleri, ilçe emniyet müdürlüğünde görevli polisleri ziyaret etti.AKBİRDER...

KONYA (AA) - Akşehir İşitme ve Bedensel Engellileri Koruma Derneği (AKBİRDER) üyeleri, ilçe emniyet müdürlüğünde görevli polisleri ziyaret etti.

AKBİRDER Başkanı Hayri Üzüm ziyarette yaptığı konuşmada, İstanbul ve Kayseri'deki terör saldırılarını kınadıklarını söyledi.

Terör saldırılarının amacına ulaşamayacağını belirten Üzüm, "Hain saldırılarda şehit olan emniyet mensuplarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Polisimize, askerimize karşı yapılan tüm terör saldırılarını nefretle kınıyoruz." dedi.

Akşehir Emniyet Müdür Vekili Recep Altınsoy da ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, milletin birlik ve beraberliğinin devam ettiği sürece terör eylemlerinin amacına ulaşamayacağını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.