pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'deki Terör Saldırısı

17.12.2016 - 19:58, Güncelleme: 17.12.2016 - 19:58
 

Kayseri'deki Terör Saldırısı

Şehit piyade çavuş Fehmi Barçın'ın İstanbul'daki ailesine acı haber verildi

İstanbul (AA) - Kayseri'deki terör saldırısında şehit düşen piyade çavuş Fehmi Barçın’ın Bayrampaşa'daki ailesine acı haber ulaştı.Kocatepe Mahallesi 14. Sokak’ta oturan aileye şehadet haberinin askeri yetkililer tarafından verilmesinin ardından şehidin babası Bahri Barçın ve annesi Ayşe Barçın, yakınlarıyla birlikte Kayseri’ye gitti.Şehidin oturduğu mahalleye Türk bayrakları asıldı. Bayrampaşa Belediyesi tarafından taziye çadırı kurulurken, şehidin yakınları ve komşuları acılı ailenin evine akın etti.Bir sigorta firmasında çalıştığı belirtilen şehit Barçın'ın 20 gün sonra terhis olacağı ve evlilik hazırlıkları yaptığı öğrenildi.
Şehit piyade çavuş Fehmi Barçın'ın İstanbul'daki ailesine acı haber verildi

İstanbul (AA) - Kayseri'deki terör saldırısında şehit düşen piyade çavuş Fehmi Barçın’ın Bayrampaşa'daki ailesine acı haber ulaştı.

Kocatepe Mahallesi 14. Sokak’ta oturan aileye şehadet haberinin askeri yetkililer tarafından verilmesinin ardından şehidin babası Bahri Barçın ve annesi Ayşe Barçın, yakınlarıyla birlikte Kayseri’ye gitti.

Şehidin oturduğu mahalleye Türk bayrakları asıldı. Bayrampaşa Belediyesi tarafından taziye çadırı kurulurken, şehidin yakınları ve komşuları acılı ailenin evine akın etti.

Bir sigorta firmasında çalıştığı belirtilen şehit Barçın'ın 20 gün sonra terhis olacağı ve evlilik hazırlıkları yaptığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.