pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Ulaş'ta Öğrencilere Kuru Üzüm Dağıtıldı

13.12.2016 - 12:53, Güncelleme: 13.12.2016 - 12:53
 

Ulaş'ta Öğrencilere Kuru Üzüm Dağıtıldı

SİVAS (AA) - Ulaş ilçesinde, Milli Eğitim Bakanlığı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığının ortaklaşa yürüttüğü...

SİVAS (AA) - Ulaş ilçesinde, Milli Eğitim Bakanlığı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığının ortaklaşa yürüttüğü "Okul Üzümü" programı kapsamında öğrencilere kuru üzüm dağıtıldı. Ulaş'taki okullarda, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Aslan'ın da katılımıyla "Okul Üzümü' programı kapsamında 25'er gramlık paketler halinde kuru üzüm dağıtımı yapıldı. Dağıtımda kuru üzümlerin tadına bakarak, öğrencilere bu meyvenin yararlarını anlatan Arslan, gazetecilere yaptığı açıklamada da kuru meyve tüketim alışkanlığının öğrencilere kazandırılmasını amaçladıklarını, bu sayede öğrencilerin yeterli ve dengeli beslenmelerinin, sağlıklı büyüme ve gelişmelerinin sağlanacağını belirtti. Aslan, kuru üzüm dağıtımının ilçedeki 11 okulda yapıldığını sözlerine ekledi. Kuru üzüm dağıtımına, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Bülent Çezik, Fehmi Doğan ve İlçe Mal Müdürü Ramazan Çataldaş da eşlik etti.
SİVAS (AA) - Ulaş ilçesinde, Milli Eğitim Bakanlığı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığının ortaklaşa yürüttüğü...

SİVAS (AA) - Ulaş ilçesinde, Milli Eğitim Bakanlığı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığının ortaklaşa yürüttüğü "Okul Üzümü" programı kapsamında öğrencilere kuru üzüm dağıtıldı.

Ulaş'taki okullarda, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Aslan'ın da katılımıyla "Okul Üzümü' programı kapsamında 25'er gramlık paketler halinde kuru üzüm dağıtımı yapıldı.

Dağıtımda kuru üzümlerin tadına bakarak, öğrencilere bu meyvenin yararlarını anlatan Arslan, gazetecilere yaptığı açıklamada da kuru meyve tüketim alışkanlığının öğrencilere kazandırılmasını amaçladıklarını, bu sayede öğrencilerin yeterli ve dengeli beslenmelerinin, sağlıklı büyüme ve gelişmelerinin sağlanacağını belirtti.

Aslan, kuru üzüm dağıtımının ilçedeki 11 okulda yapıldığını sözlerine ekledi.

Kuru üzüm dağıtımına, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Bülent Çezik, Fehmi Doğan ve İlçe Mal Müdürü Ramazan Çataldaş da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.