pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Evciler ilçesinde 7 çiftçiye sorgum sudan otu tohumu dağıtıldı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2023 - 14:31, Güncelleme: 03.05.2023 - 14:19
 

Evciler ilçesinde 7 çiftçiye sorgum sudan otu tohumu dağıtıldı

Evciler ilçesinde 7 çiftçiye sorgum sudan otu tohumu dağıtıldı

Afyonkarahisar’ın Evciler ilçesinde 7 çiftçiye sorgum sudan otu tohumu dağıtıldı.Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi (TAKEP) çerçevesinde Evciler ilçesinde sorgum sudan otu tohumu çiftçilere teslim edilmiştir. Tohumların 120 dekar alanda 7 çiftçi tarafından ekimi yapılacağı kaydedildi. Dağıtımın ardından yapılan açıklamada ise “Kuraklığın yaşandığı bu dönemde tarımsal üretimde daha az suya ihtiyaç duyan ürünler arasında olan Sorgum Sudan Otu ile hayvansal kaba yem ihtiyacının karşılanması amaçlanmıştır” ifadelerine yer verildi.
Evciler ilçesinde 7 çiftçiye sorgum sudan otu tohumu dağıtıldı
Afyonkarahisar’ın Evciler ilçesinde 7 çiftçiye sorgum sudan otu tohumu dağıtıldı.
Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi (TAKEP) çerçevesinde Evciler ilçesinde sorgum sudan otu tohumu çiftçilere teslim edilmiştir. Tohumların 120 dekar alanda 7 çiftçi tarafından ekimi yapılacağı kaydedildi. Dağıtımın ardından yapılan açıklamada ise “Kuraklığın yaşandığı bu dönemde tarımsal üretimde daha az suya ihtiyaç duyan ürünler arasında olan Sorgum Sudan Otu ile hayvansal kaba yem ihtiyacının karşılanması amaçlanmıştır” ifadelerine yer verildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.