pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Mert Hakan Yandaş cezalı duruma düştü

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.04.2023 - 23:01, Güncelleme: 02.04.2023 - 22:34
 

Mert Hakan Yandaş cezalı duruma düştü

Mert Hakan Yandaş cezalı duruma düştü

Fenerbahçe’nin orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş, Beşiktaş maçında gördüğü sarı kart ile ligde cezalı duruma düştü.Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında derbi mücadelesinde Beşiktaş ile karşılaşırken sahadan 4-2 mağlup ayrıldı. Maça 11’de başlayan Mert Hakan Yandaş, 37. dakikada gördüğü sarı kart sonrası Süper Lig’de cezalı duruma düştü. Bu sezon 10 lig maçında forma şansı bulan 28 yaşındaki oyuncu, bu sezon 4. sarı kartını görürken, bir sonraki müsabaka olan Fatih Karagümrük maçında takımını yalnız bırakacak. Mert Hakan, 63. dakikada yerini Diego Rossi’ye bıraktı.
Mert Hakan Yandaş cezalı duruma düştü
Fenerbahçe’nin orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş, Beşiktaş maçında gördüğü sarı kart ile ligde cezalı duruma düştü.
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında derbi mücadelesinde Beşiktaş ile karşılaşırken sahadan 4-2 mağlup ayrıldı. Maça 11’de başlayan Mert Hakan Yandaş, 37. dakikada gördüğü sarı kart sonrası Süper Lig’de cezalı duruma düştü. Bu sezon 10 lig maçında forma şansı bulan 28 yaşındaki oyuncu, bu sezon 4. sarı kartını görürken, bir sonraki müsabaka olan Fatih Karagümrük maçında takımını yalnız bırakacak. Mert Hakan, 63. dakikada yerini Diego Rossi’ye bıraktı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.