pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Binanın çatısı alev alev yandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.03.2023 - 21:00, Güncelleme: 06.03.2023 - 20:31
 

Binanın çatısı alev alev yandı

Binanın çatısı alev alev yandı

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde 4 katlı binanın çatı katında çıkan yangın, itfaiyenin müdahalesi ile söndürüldü.Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi Orman Sokak’ta 4 katlı bir apartmanın çatı katındaki Suriye doğumlu B.A. (37) ve ailesinin ikamet ettiği dairede yangın çıktı. Dairede yaşayanlar kendi imkanları ile binadan çıkarken, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri de kısa sürede yangına müdahale ederek kontrol altına aldı.Polis, elektrik tesisatından çıktığı tahmin edilen yangınla ilgili inceleme başlattı.
Binanın çatısı alev alev yandı
Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde 4 katlı binanın çatı katında çıkan yangın, itfaiyenin müdahalesi ile söndürüldü.
Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi Orman Sokak’ta 4 katlı bir apartmanın çatı katındaki Suriye doğumlu B.A. (37) ve ailesinin ikamet ettiği dairede yangın çıktı. Dairede yaşayanlar kendi imkanları ile binadan çıkarken, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri de kısa sürede yangına müdahale ederek kontrol altına aldı.
Polis, elektrik tesisatından çıktığı tahmin edilen yangınla ilgili inceleme başlattı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.