pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

İl Müdürü Türkoğlu, kurucu müdürlerle bir araya geldi

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.09.2024 - 12:36, Güncelleme: 27.09.2024 - 12:08
 

İl Müdürü Türkoğlu, kurucu müdürlerle bir araya geldi

İl Müdürü Türkoğlu, kurucu müdürlerle bir araya geldi

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İlkay Türkoğlu, kurucu müdürlerle bir araya geldiİl Müdürü Türkoğlu başkanlığında kurumlarınca vatandaşlar için yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında fikir alışverişi için kurucu müdürler bir araya geldi. İl Müdürü Türkoğlu, toplantıda mevcut işleyişin değerlendirilmesi, karşılaşılan zorluklar ve çözüm önerileri üzerinde durdu. Katılımcılar, kurum içindeki iletişimi güçlendirmek ve hizmet kalitesini artırmak amacıyla çeşitli görüş ve önerilerini paylaştı.Ayrıca gelecekteki projeler ve hedefler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.
İl Müdürü Türkoğlu, kurucu müdürlerle bir araya geldi
Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İlkay Türkoğlu, kurucu müdürlerle bir araya geldi
İl Müdürü Türkoğlu başkanlığında kurumlarınca vatandaşlar için yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında fikir alışverişi için kurucu müdürler bir araya geldi. İl Müdürü Türkoğlu, toplantıda mevcut işleyişin değerlendirilmesi, karşılaşılan zorluklar ve çözüm önerileri üzerinde durdu. Katılımcılar, kurum içindeki iletişimi güçlendirmek ve hizmet kalitesini artırmak amacıyla çeşitli görüş ve önerilerini paylaştı.
Ayrıca gelecekteki projeler ve hedefler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Bilecik HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.