pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Huzurevi sakinleri ile çocuklar bir arada

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.09.2024 - 10:30, Güncelleme: 24.09.2024 - 10:27
 

Huzurevi sakinleri ile çocuklar bir arada

Huzurevi sakinleri ile çocuklar bir arada

Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü,Huzurevi sakinleri ile çocuklar “Kuşaktan Kuşağa Öğrenme Programı” kapsamında anlamlı bir etkinlik düzenledi.Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinasyonluğunda huzurevi sakinleri ile gönüllü çocuklar bir araya gelerek çeşitli etkinlikler ve aktiviteler gerçekleştirildi. Yapılan programda gönüllü çocukların ve yaşlı bireylerin hayat deneyimlerini öğrenmelerine imkan tanırken, kuşaklar arası iletişimde renkli ve sıcak görüntüler ortaya çıktı.
Huzurevi sakinleri ile çocuklar bir arada
Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü,Huzurevi sakinleri ile çocuklar “Kuşaktan Kuşağa Öğrenme Programı” kapsamında anlamlı bir etkinlik düzenledi.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinasyonluğunda huzurevi sakinleri ile gönüllü çocuklar bir araya gelerek çeşitli etkinlikler ve aktiviteler gerçekleştirildi. Yapılan programda gönüllü çocukların ve yaşlı bireylerin hayat deneyimlerini öğrenmelerine imkan tanırken, kuşaklar arası iletişimde renkli ve sıcak görüntüler ortaya çıktı.

Bilecik HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.