pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Hurdalık alanda çıkan yangında alevler göğe yükseldi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.09.2024 - 14:35, Güncelleme: 19.09.2024 - 14:05
 

Hurdalık alanda çıkan yangında alevler göğe yükseldi

Hurdalık alanda çıkan yangında alevler göğe yükseldi

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde hurda malzemelerin bulunduğu bir alanda yangın çıktı. Alevlerin göğe yükseldiği yangın itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü.Olay, 13.30 sıralarında Yeşilyurt ilçesi Yeşiltepe Stadyumu mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bölgedeki hurda malzemelerin bulunduğu alanda henüz bilenmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Alevlerin göğe yükseldiği yangını görenlerinin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.Şehrin bir çok farklı noktasında görülebilen yangın ekiplerin yaklaşık 1 saat süren çalışması sonrasında kontrol altına alınarak söndürüldü.Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.
Hurdalık alanda çıkan yangında alevler göğe yükseldi
Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde hurda malzemelerin bulunduğu bir alanda yangın çıktı. Alevlerin göğe yükseldiği yangın itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü.
Olay, 13.30 sıralarında Yeşilyurt ilçesi Yeşiltepe Stadyumu mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bölgedeki hurda malzemelerin bulunduğu alanda henüz bilenmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Alevlerin göğe yükseldiği yangını görenlerinin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.
Şehrin bir çok farklı noktasında görülebilen yangın ekiplerin yaklaşık 1 saat süren çalışması sonrasında kontrol altına alınarak söndürüldü.
Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Malatya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.