pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Hastane bahçesinin duvarını pazara çeviren satıcılara zabıta engeli

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.04.2024 - 14:32, Güncelleme: 03.04.2024 - 14:18
 

Hastane bahçesinin duvarını pazara çeviren satıcılara zabıta engeli

Hastane bahçesinin duvarını pazara çeviren satıcılara zabıta engeli

Eskişehir’de bir hastanenin bahçe duvarına satacakları malzemeleri yerleştirerek kötü görüntüler oluşturan satıcılara zabıta müdahale ederek ürünleri kaldırttı.Yunus Emre Devlet Hastanesi’nde ürün satışı yapmaya çalışan vatandaşların bahçe duvarlarına astığı ikinci el kıyafetler kötü görüntüler oluşturdu. Her gün binlerce hastanın tedavi olmak için gittiği hastanenin çevresinde meydana gelen ilginç manzaraya Tepebaşı Belediyesi Zabıtası ekipleri müdahale etti. Konuyla ilgilenen zabıta ekipleri, satıcılar tarafından etrafa asılan ve kötü görüntü oluşturan ürünleri kaldırttı.
Hastane bahçesinin duvarını pazara çeviren satıcılara zabıta engeli
Eskişehir’de bir hastanenin bahçe duvarına satacakları malzemeleri yerleştirerek kötü görüntüler oluşturan satıcılara zabıta müdahale ederek ürünleri kaldırttı.
Yunus Emre Devlet Hastanesi’nde ürün satışı yapmaya çalışan vatandaşların bahçe duvarlarına astığı ikinci el kıyafetler kötü görüntüler oluşturdu. Her gün binlerce hastanın tedavi olmak için gittiği hastanenin çevresinde meydana gelen ilginç manzaraya Tepebaşı Belediyesi Zabıtası ekipleri müdahale etti. Konuyla ilgilenen zabıta ekipleri, satıcılar tarafından etrafa asılan ve kötü görüntü oluşturan ürünleri kaldırttı.

Eskişehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.