pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Hasan Sabri Karaca üç hafta sahalardan uzak kalacak

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.03.2023 - 18:30, Güncelleme: 28.03.2023 - 18:16
 

Hasan Sabri Karaca üç hafta sahalardan uzak kalacak

Hasan Sabri Karaca üç hafta sahalardan uzak kalacak

Tarsus İdman Yurdu maçında sakatlanan Bursaspor’un genç futbolcusu Hasan Sabri Karaca’nın sahalardan en az üç hafta uzak kalacağı açıklandı.TFF 2. Lig’in 28. haftasında oynanan Tarsus İdman Yurdu maçında sakatlanan Hasan Sabri Karaca’nın sağlık durumu ile ilgili açıklama yapıldı. Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, “Tarsus İdman Yurdu maçında sakatlık yaşayan profesyonel futbolcumuz Hasan Sabri Karaca’dayapılan kontrollerin ardından kemik ödemi ve bağ zedelenmesi tespit edilmiştir. Futbolcumuzun tedavisine hemen başlanmış olup takımla beraber çalışmalara başlama süresi üç hafta olarak ön görülmektedir” ifadelerine yer verildi.
Hasan Sabri Karaca üç hafta sahalardan uzak kalacak
Tarsus İdman Yurdu maçında sakatlanan Bursaspor’un genç futbolcusu Hasan Sabri Karaca’nın sahalardan en az üç hafta uzak kalacağı açıklandı.
TFF 2. Lig’in 28. haftasında oynanan Tarsus İdman Yurdu maçında sakatlanan Hasan Sabri Karaca’nın sağlık durumu ile ilgili açıklama yapıldı. Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, “Tarsus İdman Yurdu maçında sakatlık yaşayan profesyonel futbolcumuz Hasan Sabri Karaca’dayapılan kontrollerin ardından kemik ödemi ve bağ zedelenmesi tespit edilmiştir. Futbolcumuzun tedavisine hemen başlanmış olup takımla beraber çalışmalara başlama süresi üç hafta olarak ön görülmektedir” ifadelerine yer verildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.