pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Hakkari’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.08.2023 - 10:39, Güncelleme: 30.08.2023 - 10:04
 

Hakkari’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu

Hakkari’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu

Hakkari’de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yılı törenle kutlandı.Valilik önünde düzenlenen tören, Atatürk heykeline çelenk sunulmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Cumhurbaşkanlığı mesajı okundu. Türk Silahlı Kuvvetleri adına günün anlam ve önemine binaen yapılan konuşmanın ardından Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik makamında tebrikleri kabul etti.Programa Vali Ali Çelik, vali yardımcıları, Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Mehmet Yasin Kalın, Rektör Prof. Dr. Ömer Pakiş, İl Emniyet Müdürü İdris Çelik, İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz, siyasi parti temsilcileri, dernek başkanları, kurum müdürleri ve öğrenciler katıldı.
Hakkari’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu
Hakkari’de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yılı törenle kutlandı.
Valilik önünde düzenlenen tören, Atatürk heykeline çelenk sunulmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Cumhurbaşkanlığı mesajı okundu. Türk Silahlı Kuvvetleri adına günün anlam ve önemine binaen yapılan konuşmanın ardından Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik makamında tebrikleri kabul etti.
Programa Vali Ali Çelik, vali yardımcıları, Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Mehmet Yasin Kalın, Rektör Prof. Dr. Ömer Pakiş, İl Emniyet Müdürü İdris Çelik, İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz, siyasi parti temsilcileri, dernek başkanları, kurum müdürleri ve öğrenciler katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.