pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Gürün’de kasaplar denetlendi

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.06.2024 - 17:30, Güncelleme: 28.06.2024 - 17:25
 

Gürün’de kasaplar denetlendi

Gürün’de kasaplar denetlendi

Sivas’ın Gürün ilçesinde kasap ve et ürünleri satan marketler belediye veteriner hekimi kontrolünde denetlendi.Vatandaşların sağlıklı şartlarda gıda tüketmelerini sağlamak için çalışmalarını sürdüren ekipler, yaptıkları denetimlerde esnafları hassas olmaları konusunda uyardı. Kaçak kesim kontrolünün yapıldığı denetimlerde ayrıca iş yeri ruhsatlarının asılıp asılmadığı, etlerin mühürlü olup olmadığı ve fiyat etiketi kontrolü yapıldı.
Gürün’de kasaplar denetlendi
Sivas’ın Gürün ilçesinde kasap ve et ürünleri satan marketler belediye veteriner hekimi kontrolünde denetlendi.
Vatandaşların sağlıklı şartlarda gıda tüketmelerini sağlamak için çalışmalarını sürdüren ekipler, yaptıkları denetimlerde esnafları hassas olmaları konusunda uyardı. Kaçak kesim kontrolünün yapıldığı denetimlerde ayrıca iş yeri ruhsatlarının asılıp asılmadığı, etlerin mühürlü olup olmadığı ve fiyat etiketi kontrolü yapıldı.

Sivas HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.