pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Gediz’de emekliye ayrılan belediye personeline veda yemeği

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2023 - 14:01, Güncelleme: 03.05.2023 - 13:47
 

Gediz’de emekliye ayrılan belediye personeline veda yemeği

Gediz’de emekliye ayrılan belediye personeline veda yemeği

Kütahya’nın Gediz ilçesinde emekliye ayrılan belediye personeli için veda yemeği düzenlendi.Ilıca’da düzenlenen veda yemeğine Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Başkan Yardımcısı Şule Bilgili, Belediye Meclis Üyeleri ve emekliye ayrılan belediye personeli katıldı.Gediz Belediyesine uzun yıllar emek veren personele teşekkür eden Başkan Akçadurak, personelin bundan sonraki yaşamları için başarılar diledi.Düzenlenen veda yemeğinde konuşan Başkan Akçadurak, "İlçemizin gelişmesi ve halkımızın daha iyi hizmet alabilmesi için yıllarca emek verdiniz hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, yaşamlarınızda başarılar diliyorum" dedi.Başkan Akçadurak, konuşmasının ardından emekliye ayrılan personellerle tek tek teşekkür ederek, plaketlerini takdim etti.
Gediz’de emekliye ayrılan belediye personeline veda yemeği
Kütahya’nın Gediz ilçesinde emekliye ayrılan belediye personeli için veda yemeği düzenlendi.
Ilıca’da düzenlenen veda yemeğine Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Başkan Yardımcısı Şule Bilgili, Belediye Meclis Üyeleri ve emekliye ayrılan belediye personeli katıldı.
Gediz Belediyesine uzun yıllar emek veren personele teşekkür eden Başkan Akçadurak, personelin bundan sonraki yaşamları için başarılar diledi.
Düzenlenen veda yemeğinde konuşan Başkan Akçadurak, "İlçemizin gelişmesi ve halkımızın daha iyi hizmet alabilmesi için yıllarca emek verdiniz hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, yaşamlarınızda başarılar diliyorum" dedi.
Başkan Akçadurak, konuşmasının ardından emekliye ayrılan personellerle tek tek teşekkür ederek, plaketlerini takdim etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.