pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Gaziantep’te terör operasyonlarında 9 kişi gözaltına alındı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.06.2023 - 10:32, Güncelleme: 21.06.2023 - 10:22
 

Gaziantep’te terör operasyonlarında 9 kişi gözaltına alındı

Gaziantep’te terör operasyonlarında 9 kişi gözaltına alındı

Gaziantep’te FETÖ/PDY ve PKK/KCK silahlı terör örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonlarda 9 kişi gözaltına alındı.Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Şube ekiplerince 14-20 Haziran 2023 tarihleri arasında FETÖ/PDY ve PKK/KCK terör örgütlerine yönelik operasyonlarda 9 kişi gözaltına alındı. Silahlı terör örgütü FETÖ/PDY ’ye yönelik yapılan operasyonlarda, gözaltına alınan 7 kişiden 4’ü tutuklanırken, 3 şüpheli ise serbest bırakıldı. PKK/KCK terör örgütü operasyonlarında ise yakalanan 2 şüpheliden 1’i hakkında adli kontrol şartı uygulanırken, 1 şüphelinin ise işlemlerinin ardından serbest bırakıldığı bildirildi.
Gaziantep’te terör operasyonlarında 9 kişi gözaltına alındı
Gaziantep’te FETÖ/PDY ve PKK/KCK silahlı terör örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonlarda 9 kişi gözaltına alındı.
Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Şube ekiplerince 14-20 Haziran 2023 tarihleri arasında FETÖ/PDY ve PKK/KCK terör örgütlerine yönelik operasyonlarda 9 kişi gözaltına alındı. Silahlı terör örgütü FETÖ/PDY ’ye yönelik yapılan operasyonlarda, gözaltına alınan 7 kişiden 4’ü tutuklanırken, 3 şüpheli ise serbest bırakıldı. PKK/KCK terör örgütü operasyonlarında ise yakalanan 2 şüpheliden 1’i hakkında adli kontrol şartı uygulanırken, 1 şüphelinin ise işlemlerinin ardından serbest bırakıldığı bildirildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.