pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Gaziantep’te haziran ortasında yağmur şoku

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.06.2024 - 16:31, Güncelleme: 21.06.2024 - 16:14
 

Gaziantep’te haziran ortasında yağmur şoku

Gaziantep’te haziran ortasında yağmur şoku

Gaziantep’te aniden bastıran sağanak yağmur sürücüleri ve vatandaşları hazırlıksız yakaladı.Hava sıcaklarının 40 dereceye yükseldiği Gaziantep’te, aniden başlayan yağmur vatandaşlara zor anlar yaşattı. Vatandaşlar yağmura hazırlıksız yakalanırken bazı vatandaşlar ise yağmurdan korunmak için sığınacak yer aradı.Yağmura yakalanan vatandaşlar ise haziran ayında yağmur yağmasının şaşkınlığını yaşadıkları ifade etti.
Gaziantep’te haziran ortasında yağmur şoku
Gaziantep’te aniden bastıran sağanak yağmur sürücüleri ve vatandaşları hazırlıksız yakaladı.
Hava sıcaklarının 40 dereceye yükseldiği Gaziantep’te, aniden başlayan yağmur vatandaşlara zor anlar yaşattı. Vatandaşlar yağmura hazırlıksız yakalanırken bazı vatandaşlar ise yağmurdan korunmak için sığınacak yer aradı.
Yağmura yakalanan vatandaşlar ise haziran ayında yağmur yağmasının şaşkınlığını yaşadıkları ifade etti.

Gaziantep HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.