pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Galatasaray, Avrupa’da 3 maç sonra kazandı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.09.2024 - 00:30, Güncelleme: 26.09.2024 - 00:20
 

Galatasaray, Avrupa’da 3 maç sonra kazandı

Galatasaray, Avrupa’da 3 maç sonra kazandı

Galatasaray, PAOK maçıyla birlikte Avrupa kupalarında 3 maç sonra kazandı.UEFA Avrupa Ligi’nin ilk haftasında Galatasaray evinde mücadele ettiği Yunan takımı PAOK’u 3-1 mağlup etti. Sarı-kırmızılılar böylece Avrupa kupalarında 3 maç sonra galip ayrıldı. Aslan en son geçtiğimiz sezon UEFA Avrupa Ligi son 16 turu play-off turu ilk maçında İstanbul’da Sparta Prag’ı 3-2 mağlup etmişti. Cimbom daha sonra oynadığı karşılaşmalarda Young Boys’a 2, Sparta Prag’a da 1 kez kaybetti.
Galatasaray, Avrupa’da 3 maç sonra kazandı
Galatasaray, PAOK maçıyla birlikte Avrupa kupalarında 3 maç sonra kazandı.
UEFA Avrupa Ligi’nin ilk haftasında Galatasaray evinde mücadele ettiği Yunan takımı PAOK’u 3-1 mağlup etti. Sarı-kırmızılılar böylece Avrupa kupalarında 3 maç sonra galip ayrıldı. Aslan en son geçtiğimiz sezon UEFA Avrupa Ligi son 16 turu play-off turu ilk maçında İstanbul’da Sparta Prag’ı 3-2 mağlup etmişti. Cimbom daha sonra oynadığı karşılaşmalarda Young Boys’a 2, Sparta Prag’a da 1 kez kaybetti.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.