pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Esnaf ile üniversite öğrencileri iftarda bir araya geldi

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.04.2024 - 14:33, Güncelleme: 03.04.2024 - 14:17
 

Esnaf ile üniversite öğrencileri iftarda bir araya geldi

Esnaf ile üniversite öğrencileri iftarda bir araya geldi

Karabük’te üniversite öğrencilerinin yoğun olduğu 100. Yıl mahallesi esnafları yaklaşık bin öğrenci ile iftarda bir araya geldi.Son haftalarda bazı sosyal medya mecraları ile haberlerde yabancı öğrencilerle esnaf arasında sıkıntı olduğu imajının verilmeye başladığı 100. Yıl mahallesi esnafı, Karabük Üniversitesi’nde okuyan yabancı öğrencilerle iftarda bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.100. Yıl mahallesi esnafları tarafından Prof. Dr. Burhanettin Uysal caddesinde düzenlenen iftar organizasyonunda bin kişi katılırken, Karabük’ün yeni Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’da masaları tek tek gezerek selamladı.
Esnaf ile üniversite öğrencileri iftarda bir araya geldi
Karabük’te üniversite öğrencilerinin yoğun olduğu 100. Yıl mahallesi esnafları yaklaşık bin öğrenci ile iftarda bir araya geldi.
Son haftalarda bazı sosyal medya mecraları ile haberlerde yabancı öğrencilerle esnaf arasında sıkıntı olduğu imajının verilmeye başladığı 100. Yıl mahallesi esnafı, Karabük Üniversitesi’nde okuyan yabancı öğrencilerle iftarda bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.
100. Yıl mahallesi esnafları tarafından Prof. Dr. Burhanettin Uysal caddesinde düzenlenen iftar organizasyonunda bin kişi katılırken, Karabük’ün yeni Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’da masaları tek tek gezerek selamladı.

Karabük HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.