pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Erzurum’da tabya zirvesi

Kültür-Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.09.2024 - 10:36, Güncelleme: 19.09.2024 - 10:02
 

Erzurum’da tabya zirvesi

Erzurum’da tabya zirvesi

Erzurum Tabyaları Bilgilendirme Toplantısı, Vali Yardımcı Ahmet Özdemir başkanlığında Saib Sencer İl Halk Kütüphanesi’nde gerçekleştirildi.Toplantıda; Tabyalarda yürütülen düzenleme ve iyileştirme çalışmalarını izlemek ve değerlendirmek üzere oluşturulan; Yapısal ve Çevresel Danışma Komisyonu, Tarih Danışma Komisyonu, Etkinlik ve Tanıtım Danışma Komisyonu ile İzleme Komisyonu başkanları tarafından proje katılımcılarına bilgilendirme yapılarak görüş ve düşünceleri alındı.
Erzurum’da tabya zirvesi
Erzurum Tabyaları Bilgilendirme Toplantısı, Vali Yardımcı Ahmet Özdemir başkanlığında Saib Sencer İl Halk Kütüphanesi’nde gerçekleştirildi.
Toplantıda; Tabyalarda yürütülen düzenleme ve iyileştirme çalışmalarını izlemek ve değerlendirmek üzere oluşturulan; Yapısal ve Çevresel Danışma Komisyonu, Tarih Danışma Komisyonu, Etkinlik ve Tanıtım Danışma Komisyonu ile İzleme Komisyonu başkanları tarafından proje katılımcılarına bilgilendirme yapılarak görüş ve düşünceleri alındı.

Erzurum HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.